Många flickor på samma gång :)

Nu är det jättemörkt ute. Min syster josefina har kommit hem på snabbvisit :) Men nu ligger hon och sover? Så mkt tyckte hon om att umgås med mig ;) Jag ska åka hem till Bjärnum snart :) Ska bli kalaskul men samtidigt så tycker man nu när det verkligen inte är mkt tid kvar i borås att man kunde tagit en dag till. Det blir alltid så!

Jag ska umgås lite med me girls edina och sonja tonight :) Men jag måste vara super ambitiös imorgon så vi får se hur länge jag kna vara ute... Måste ju vara så ansvarsfull nuförtiden.

Och så fick jag en liten snabb-date med karin :) Hon ska flytta iväg till olofshöjd i Götet. Nice!

Och pippifågeln sara :) Henne fick jag en liten kontakt med ;) Så nu längtar jag att få träffa dig!!

Och frid! Fick jag oxo pratat en snabbis med. Allting hände idag lixom. vad är grejen. Om det är så att lördagar är dagen då man ska umgås och prata med vänner så vill jag ha massor med mer lördagar oftare!

  HAHAHA!!!

borta

Jag är lite halv-lost ungefär hela tiden nu. Men jag hoppas att det ordnar upp sig snart. Börjar tröttna på det förbannade lovet men det kanske beror på att jag typ inte har gjort något alls, nada, niet nothing! Men ikväll ska jag gå ut med carro och madde och kanske även alex ska med :) Vore trevligt eftersom hon nu flyttar iväg till oslo.

Vad hände där egentligen? Vad vill alla boråsmänniskor med att flytta till oslo. ;) Ännu en stad som jag måste besöka snart. Men en sak i taget.

Jag har iaf fixat mitt pass nu när jag har varit hemma. Och beställt tågbiljettet hem till mig och hagen när vi kommer hem från munchen :) Men först måste vi ju dit oxo ;)

Ska gå och slinga håret strax :) Haha! har varit hos frisören i 3 dagar i rad nu bara för det va så bokat så jag får typ göra hälften varje gång ;) Men men vad gör man inte för att bli snygg i håret.

Nu ska jag fixa lite lunch till my brother ont me.
hare gött heeej!

13 november

jag sitter och lyssnar på massa michael jackson låtar och madonna låtar. Och varför gör jag det? jo för dessa artister är vårt tema på höstshowen!!! Det är helt underbart! som grädde på moset ska ja få göra massa roliga saker ;)

Mitt solo är beautiful stranger :D kanonkul säger ja bara
Och ja och elin ska göra något spännande nr då vi ska visa upp hur viga vi e ;) haha! Undrar hur de kommer att sluta. Jag är nöjd helt enkelt.

Så premiär gott folk fredagen den 13 november
Vänta er storslaget me massa sköna beat och fräcka moves!

Be there!

13 november

jag sitter och lyssnar på massa michael jackson låtar och madonna låtar. Och varför gör jag det? jo för dessa artister är vårt tema på höstshowen!!! Det är helt underbart! som grädde på moset ska ja få göra massa roliga saker ;)

Mitt solo är beautiful stranger :D kanonkul säger ja bara
Och ja och elin ska göra något spännande nr då vi ska visa upp hur viga vi e ;) haha! Undrar hur de kommer att sluta. Jag är nöjd helt enkelt.

Så premiär gott folk fredagen den 13 november
Vänta er storslaget me massa sköna beat och fräcka moves!

Be there!

Reskamrat!

Nu är man allt nöjd må ja säga. Idag var ja och lina på besök hemma hos elin och hagen. Då var ju jag tvungen att berätta om min underbara resa som ja ska göra till la München och då kommer hagen med att hon också har blivit tipsad av sin kompis att åka dit.
- går hon dans skola?
- ja
- den dansskolan?
- ja!
-åk med?
- JA!

Så nu har hagen oxo bokat biljett, vi åker samtidigt och ska vara så turistiga med karta och kamera i högsta hugg :) Det kommer bli så sjukt roligt!
Dessutom slipper jag gå vilse själv, inte kunna tyska själv och återigen gå vilse själv. För jag är ganska bra på att inte hitta ;)

Så den 6e januari bär det iväg :D :D
Jag är egentligen alldeles för uppspelt för att kunna somna men man kan ju försöka dämpa sig, typ tänka på förlusten mot danmark... ja nu kan ja nog tröst-sova länge tills imorn

nattinatti!


The laaast weekend

Nu är det min sista lediga helg officiellt. Sedan blir det rep för hela slanten inför höstshowen som har premiär fredagen den 13e november. wiee. På måndag så får vi reda på temat vi ska ha. Våra kära lärare vill ju vara så hemlighetsfulla hela tiden så vi fumlar i mörkret än så länge ;)

Lina sitter och pratar via hennes dator men hennes barnvaktsbarn :P Jättegullig! hon har någon sån  spacad mikrofon inuti datorn som man kan prata live. ja vill oxo ha de! Men nej... i don't have

Det har inte hänt så mkt idag alltså. Förutom imorse då. När ja vaknade och mådde lite som jag förtjänade. Somnat med sminket, mitt hår åt alla håll och kanter.
- nu ska ja fixa te mig! tänkte jag så jag började gojsa in ansiktemousse i hela fejan så hela jag ble en grå suddig boll men vad hände när jag skulle sätta på vattnet och skölja av mig?
Inget vatten i kranen! De hade stängt av vårat vatten!
Så där stod jag i all min gegga... till slut när jag hade stapplat omkring lite så hittade jag överblivet vatten i vår vattenkokare så jag fick av min smeten till slut. Måste ha sett rätt frekish it :S

Hur lång tid tar de att fixa nytt pass egentligen? De är ju typ nytt system och grejer nu... får ringa till mina päron och reda ut de här (när ska man bli vuxen på riktigt?) haha

natti natti!

Jag är så bra!

Här är jag igen!
jag är inte så bra att komma ihåg den här lilla bloggen (till allas förtret?) anyways...
Har lyckats bli dunderförkyld men börjar så smått bli bättre så det är skönt att vi har haft en studiedag idag så man kan ta igen sig rejält :)
Igår var det musikal-tema fest (vi är så härligt nördiga i min klass) Så det va folk från miss saigon, cabaret, avenue Q, lejonkungen och massa annat. Själv var jag en vit dreamgirl ;) Men alla gissade på marilyn monroe :S Har hon varit med i någon musikal är ju min fråga då?
Jag var iaf härligt glittrig all over och ett stort krull till hår :D
Jag har fått höra att jag är lik anna nicole smith och marilyn monroe ganska många gånger nu... Ska man bli smickrad, jamenar de var ju läckra flickor men va hände sedan... :S

Men till dagens stora event:
Jag ska till München!
Jag fick ett litet tips av tanja att de va kanon priser nu så jag tog tillfället i akt och bokade illa kvickt. Just nu börjar jag komma på allt eftersom att de är massa saker man måste fixa runt omkring... Dessa "små" detaljer måste ja fixa

- förnya mitt pass
- kolla när ja ska ta mig till sthlm och hur ja ska ta mig till skavsta
- Växla pengar
- Hur ja ska ta mig från flygplaten in till München (jag är en så vilsen själ)

Även fast jag inte ska åka förrän i januari börjar ja redan oroa mig hur ja ska hitta och fixa till allt.. I need help!
Men de ska bli sjukt roligt att åka utanför sveriges gränser! så ja babblar och babblar om de så mina 2 sambos är nog lite trötta på mig nu ;)

Men samtidigt så är jag så glad att ja bokat nu direkt! haha ja e så busig :)

RSS 2.0