O-smart dag

Vaknat : 10.45 då hade lina redan städat hela lägenheten sedan gårdagens festligheter (sweet!)

Ätit : 12-ish då fick man börja rita lite smått eftersom affishen ska vara typ klar(?!) imorgon

Sällskapat : 13-20 med sambosarna, hagen och elin tills man inser att nu måste man sätta fart lite

Filmtime : 20-23 sex and the city är aldrig fel tänkte jag. Men nu är det redan måndag och här sitter jag utan färdig affish och inser hur trött lilla jag kommer att vara under kollationeringen i skolan tomorrow.

Ogött...
Oplanerat
Osmart

Dessa tre O är ganska Obra

Födelsedags-sång och..

En rosa glitterblomma!! De fick jag på sängen :) en liten ros-planta indränkt i glitter! haha! kan de bli mer jag? ;)

FREDAG!

En timma kvar!

Nu är det bara en ynka timma kvar av mitt 21-åriga liv... sedan blir jag 22 år! :D aha! Mina två små gulliga sambos har hållt på och tisslat och tasslat lite idag och bakat ngt suspekt i ugnen... haha! inte för att jag vet med säkerhet att det är till mig då men det kanske fanns en anledning till att jag inte fick lova att vara i köket precis då :P

Jag blir alltid lika barnslig när man ska fylla år :) Även fast det egentligen inte är något speciellt, eller jo det är de!! Spelar ingen roll om jag inte fyller jämt eller alla håller på "nu-blir-du-gammal" stilen. Det är askalas att fylla år! Jag och min tysklands-linda ska ha gemensam fest på lördag och vi fick ett litet infall...jo, att ha twilight-tema :D haha! Det kan inte bli mkt bättre än så här ;)

Ja och Yasmine har äntligen blivit färdiga med vår svensk-översättning av låten "positive" från legally blonde musikalen. Hur svårt kan de va att översätta en låt tänkte jag, hur svårt som helst blev svaret! Vi får se vad alla andra tycker men eftersom jag har haft låten på hjärnan hela dagen vill ja inte tänka på de just nu.

På måndag får vi reda på vårt tema/handling på vårshowen :D wieee ska bli så himla roligt!!

Det är bara så himla mkt roliga saker som händer nu - LOVE IT

För 10 timmar sedan var man i München

Mitt lilla huvud är väldigt trött och min kropp ligger inte så mkt efter. Vilka roliga dagar jag har haft i Tyskland! :) Ska lägga upp lite fina festliga bilder snart men inte nu, jag är helt slut nu. Är någonstans mellan norrköping och Hässleholm.. Förhoppningsvis är jag hemma i lilla Bjärnum strax efter 8. Yey!

Imorgon börjar skolan återigen. Va fort lovet har gått på ett sätt och på ett sätt va de väldigt längesedan man sa hej då till folk i klassen innan jullovet. Ne nu ska jag nog sussa lite.

God natt!

ps. Ett grymt tips är att inte ha så många/tunga väskor så man inte orkar bära dem själv... jag och Linda vet ;)

Uppe med tuppen




Uppe superduper tidigt för att spana in rean på Face. 07.00.. den är go! Hittade en söt liten klänning och ett coolt linne iaf :D Kankse inte saker som borde vara högst upp på min prio-lista men ändå. Spontanitet gillar väl vi?

Nu ska jag dricka kaffe med mammi och spendera mina sista timmar i Borås på ett tag...

Funderingar

Det är alltid lika intressant att titta tillbaka på det året som har gått. Vissa saker är glömda sedan länge och andra minnen som kommer att vara livet ut. Men ibland känns det lite läskigt för vad ska jag berätta för mina barn och barnbarn när jag är gammal? Vad för roliga, tragiska, underbara erfarenheter kan jag dela med mig och minnas från min ”ungdom”. Så brukar jag tänka ibland, vilka saker var värdefulla och vilka tillfällen slösade jag bara min tid på.

 En sak är säker iaf, att 2009 var ett helt år i småland/skånetrakten och ”småhålornas” år. Jag spenderade ju hela min sommar på Orust dessutom, må vara Sveriges tredje största ö men särkilt många invånare har den inte :).

Men hur mysigt det än är att ha kossor och får runt hörnet vet jag inte om jag vill bo såhär litet livet ut. Nä, mitt nästa mål är en ganska stor stad, helst Göteborg. Jag vill ha lite puls och fart i vardagen! Ibland kan jag inte fatta att det redan var 2 år sedan jag bodde i Stockholm, de känns så nära. Samtidigt har jag ju hunnit med en massa annat emellan. Flyttat ner till småland, börjat insnöa mig på musikal. Blivit helt galen i musikal och blivit fast besluten att jag måste hålla på med något estetiskt, för finns det något härligare än att skapa?

 365 dagar… Hur många ”tråkiga” måndagar ville man inte bara skulle flyta iväg och hur många ”jobbiga” söndagar ville man sova bort. Detta året vill jag inte slösa bort en massa dagar. Jag vill att alla ska vara värdefulla, alla vill jag minnas och framförallt vill jag ge allt varje dag. Det finns ju ingen anledning att spara på krafterna när man är som starkast :).

Jag tycker att jag är en principfast människa, oftast. Men kanske så ska man sluta och vara "oärlig" mot sig själv och bara göra saker som du står för. Vissa gånger är det så att man tycker att saker inte är rätt, men man gör dem ändå - Varför?

Lite funderingar från en något nyvaken individ i ett vintervitt Borås, dags för en långpromenad? :)


2 dagar på året

Det här med nytt år, nya möjligheter och allt annat trams. Andra dagen på året och jag har fortfarande inte blivit bättre på att planera eller styra upp mitt liv. Känns ju inte som att ett speciellt datum gör någon slags skillnad.

Nu har jag iaf 2 dagar kvar i borås innan jag åker upp till sthlm och sedan vidare mot Tyskland! Woho det händer verkligen nu. Det kändes som att jag bokade resan alldeles nyss. Men det är nu mina "planer" spricker lite. För jag måste ju hinna med så förbaskat mkt på så lite tid.. :S Jaja nu har jag iaf skrivit upp en prioriteringslista så lite plusåoäng är jag nog allt värd ;)

Nyår firade jag med Madde och hennes polers :) Det va jättejättekul! Topp 5 på nyårsfirande helt klart :D Vi hade finmiddag först hemma hos madde och sen åkte vi in till stan och va på Trädgårn. Hade aldrig vart där men det va riktigt kul och bra musik! Som vi dansade in det nya året!



Glömde ta massa bilder men här är en bild på hur fina vi va på nyår ;)

Men nu ska jag fortsätta att pricka av saker från min lista

Ha de gött - hej!

RSS 2.0