Saker att göra

  1. 1. Måla färdigt mina vackra alster ;)
    2. Hämta min telefon :)
    3. Öva lite sång
    4. Färdig analys
    5. Coaching
    6. Matte
  2. Andas

Klippte min systers hår igår, super nice! ;)


natt

åka lr inte åka? Familj eller öva? Jobb eller lov? Ambition eller lathet? Jag har lika mkt ångest åt båda hållen. Känner mig känslokall o ena sidan men o andra sidan vill jag prestera bra. Dessutom känns det inte som att jag kan kombinera bägge valen. Typix.

ja saknar ju er, men ja kommer ju sakna mitt liv sedan

Kärlek


Orkeslös

Jag vet, jag ska gå och lägga mig! Skulle bara kludda ner en liten rad lr 2.  Jag tror jag behöver nåt roligt, når uppiggande typ nu, direkt. Vad vet jag inte riktigt för jag blir lixom inte glad över nåt alls numera. Klart jag skrattar och ler och sånt men jag är i vanliga fall oftast glad inombords oxo. Man kan hitta på massa orsaker, väder, trötthet, slö och motion bla bla men det blir inte bättre. Vad gör man då?

Jag vill ju bara stänga in mig och hoppas att tiden stannar så jag hinner ikapp. Jag är konstant bakom mig själv. Det är inte kul när man inser att man sover för lite, har ont för ofta och orkar ingenting.

Nu orkar ja inte vara bitter längre, sista dagen innan lov imorgon :) då ska jag ladda upp ordentligt.

night!

Ps. al, vi fixar sidan snart när du orkar ;)

Nattkludd

Det är konstigt att gamla minnen kan påverka din vardag så mycket som de faktiskt gör. Man tror att man har lämnat något bakom sig men icke... Men när har man lämnat det lr kommer det alltid att ligga och bita fast sig i bakhuvudet likt en parasit? Jag är ganska kass på att tänka på nåt annat för tillfället därför går det ut över min sömn och mitt nuvarande liv. crap!

På tal om det så närmar sig sportlovet med stormsteg :) Massa tid till bara mig själv :D Och lite till familjen då ;) Just nu vet jag inte hur mkt tid jag kommer spendera i markaryd, blir nästan lite ledsen när jag tänker på att inte spendera all min tid här(!) vad har hänt :S

På tal om inget är ja grymt bitter att jag missade fikan me al och frid... en till i veckan kanske? Vi måste ju stödja fiket.

Nu ska jag sova, en lång dag väntar i Bjärnum imorgon med dans, sång och rep med dans, sång... Love it :)



Va fan tog håret vägen?!

OK, så här ligger det till. Jag klippte bort en massa hår från jonnas huvud och inget ligger kvar på golvet förutom en ynka liten tuss. Men hon har ju typ 10 cm kortare hår så vart fan tog allt vägen?! not ok....

Men de blev fint iaf :)

Vi har nu startat en ny marknadsföring Bettan&Jonnas klipp&städ. Jonna fixar slutfinishen swiiiiiiiisch
de kommer en bättre slogan....
Ps. detta är inte Jonnas hår. Nån annan stackares

nu e de gonatt o sovgott :)

En stor bubbla

Hela den här veckan har varit totalt snurrig. Jag fattar seriöst inte vad jag håller på med?! totalt oansvarig, virrig oplanerad och bara i en egen liten bubbla som inte riktigt vill ta del utav världen utanför. Det händer lite grejer just nu som jag inte riktigt vill ta del av, så jag sticker huvudet i sanden istället. Moget vid 21 års ålder...

Vilken Kvinna!


Jag har aldrig trott att jag har kunnat få en riktig idol, jag blir aldrig såld på någon sådär rakt av men nu har jag bannemigblivit det och hon är helt amazing! Vem snackar jag om... P!NK såklart                                                  

Denna underbara kvinna sjunger ju så sjukt grymt, hennes musik är så varierande och jag bara älskar hennes namn oxo ;) Hennes texter i vissa låtar får mig att rysa i hela kroppen, ge mig mer!

Dessa tycker jag att man ska ha lyssnat på minst en gång, texten säger jag bara:

Dear Mr. President

Sober

Nobody knows

De här kan man göra grymt bra danser till eller släppa loss på dansgolvet:

Just like a pill

Family portrait

You make me sick

There you go

Tjejen har humor och ironi and I like it!:

Stupid girls

U and your hand


Please don't leave me

Så dyng-snygg ;) som hon är gör ju henne näst intill perfekt. Hennes kropp, den ska bli min, eller jag ska snart få en sådan (beställt den på postorder) :P
Någon gång kommer jag att se ut så här



Äntligen

Såhär på torsdagsnatten sitter jag och fick ett plötsligt sug efter att skriva av mig lite. Det har jag inte haft på länge, vet egnetligen inte varför men har väl haft fullt upp med annat och inte riktigt orkat ta tag i det här.

Men nu, februari månad in på det nya året var det dags att börja skriva lite igen. Det har hänt lite roliga grejor de senaste veckorna.

Jag fyllde 21 den 15 januari :)

Vi hade vår vinterrevy förra veckan

Jag stormstrivs i markaryd :D

Jag har börjat styrketräna med Marsha ;)

Och vi har redan börjat repa inför casinorevyn som har premiär i slutet av mars :D

Här är man i full gång som vanligt. Tyvärr har min stackars klass gått och blivit toksjuka nu efter alla föreställningar :( Så vi har ganska mkt svinn på folk just nu. Men man ska inte deppa för det.

Kent spelas av min granne på full volym pga ludde fyller år. Partymusik?

I kväll har jag varit iväg till malmö med Pernilla, jess, niklas och rasmus. Vi kollade på Helenelunds version av "Blodsbröder". Jacob är nämligen ljudtekniker och han gjorde ett fenomenalt jobb vill jag lova :)

Nu ska jag försöka sova så jag orkar med mina 2 lektioner i morgon sedan vara det helgen :)

RSS 2.0