hur mkt kan man proppa in under en vecka?

Det känns som jag har blivit proffs på att sova lite, dricka mkt kaffe, gilla läget och göra allt på samma gång för jag inte vill välja ;)

haha skulle lätt kunna ha haft 48 tim på ett dygn i stället för 24

Söndags:Åkte från Borås, hämtade min sambo Hagen, åkte och jobbade, ute och åt med gänget, stannade kvar lite för länge med Sandra ;)
Måndag: Vaknar tidigt för det är första skoldagen, dricka 1 liter kaffe för att överleva, möter klassen, fikar med underbara vänner :) har myskväll med Hagen med chips och cola :D
Tisdag: Upp tidigt, dansa i skolan, iväg i piratutstyrsel och möter upp jonathan, lina och sandra a.k.a the gang. Går på Universeum och leker rövare (bokstavligt talat) och sen lisebergsfest till på småtimmarna och se ett smalt ben på spårvagnen :D!
Onsdag: upp och hoppa igen. blåser som fan som min fulla cafe latte mugg blåste iväg!? lite lätt träningsvärk men dags för balett och känner hur musklerna vaknar till liv...marsha och jag åker på mission till jysk och ÖB, iväg och fika med bjärnum o co (ÅH...) ;) hem och färga/klippa Hagens hår med gott sällskap med martin. Middag kl. 23.00
och dagen är inte slut än! haha

Om de fortsätter såhär kommer jag hinna med, typ allt jag vill innan jag fyllt 25 :P

godnatt för denna gång!


Mikrofoner och pianon

jag har inte bott i Borås sen 3 år tillbaka men ändå säger man att man åker hem. Fast mami o papi bor ju här o de är ju därför det är hemma :) Men de åkte iväg på nån trädgårdsaktivitet och då tackade ja vänligt nej.
- tack thorleif, men nej tack thorleif, inga fler flöjtkonserter :D

Så nu ska jag ta på mig för än så länge sitter jag i nattlinne :) och sen ska jag tvinga min bror att hjälpa mig fixa den förbannade mikrofonen som inte vill funka på min data.
Försökte få skype häromdagen, vi kan ju säga att jag hörde alla men ingen hörde mig...
så upp till bevis brorsan, visa att du går IT för att du är grym på tekniska problem ;)

sen ska jag köpa piano typ 99% säkert! har kollat upp mer och mer och ska få köpa ett av en kompis :) inte ett riktigt men ett digitalt lr va de heter :P (har så bra koll) så jag och linda kan vara musikaliska i hemmet och grannarna kommer att hata oss. Men de bjuder vi på!

och medans ja satt här i min ensamhet på familjedatorn hittade jag massa gamla foton som jag tänkte att jag måste ha med för jag blev så glad när jag såg dem :D


hela 3 år sedan

mina föredetta sambosar :) :)

när alla var prinsessor på balen ;)

superblond...

eller brunett :P

jag måste verkligen köpa en ny kamera!! så jag kan lägga upp lite aktuella bilder ;)
mitt nya mission :)

låtlista

Dessa låtar vill jag sjunga och framföra på ett gryyymt sätt :)

Pink - Heartbreaker
Lady gaga - speechless
all grown up - från musikalen bare a pop opera
summer in ohio - från 5 last years


Stjärnornas språk :P

Jag har aldrig riktigt trott på de här med horoskop. Visst, dem här i tidningar tror jag inte på nu heller, vem som helst kan väl tänka lite extra på ekonomin och jada jada, men jag menar de här "riktigta"

Vi snackade lite om de på jobbet häromdan och då visste sandra om en bra sida, astrologi.nu där du kan skriva in när du föddes, vart och ditt namn och så kommer de upp vart alla planetrena stod vid den tidpunkten och så himla mkt mer! Jag har ju fastnat, totalt för det är så fräckt!

Men jag är helt nybörjare så de kommer väl ta lite tid innan jag fattar hur allt fungerar, typ 6 husen, acsendenten, media colei... ja de finns ganska mkt som ni märker. Så är de nån som är duktig och kan förklara lite enklare än att läsa sig till allt är ni välkomna att hjälpa till ;)

Jag är ju stenbock "på riktigt" men egentligen är jag skytt och min acsendent är lejon och mitt rätta element är eld
haha ungefär så lånt har jag kommit.

Shoppinglistan

Inköp innan skolan börjar. Här trodde jag att jag var ganska förberedd och inte behövde inhandla så mkt men nej... Hur ska jag kunna köpa allt de här innan skolstart är ju frågan?

1. mjuka jazzskor 495 kr
2. steppskor 850 kr (för dem jag redan har är tydligen inte the right kind...)
3. diktafon 2000 kr typ

+ att alla kläder måste vara svarta från now on. hej då all färg och speciellt rosa... :P men tänk, 3 år och bara ha svart på sig, snacka om att jag kommer se ut som en julgran på helgerna!

så dessa små inköp går ju på mer än 3 lax...kanske dags att söka stipendium?

Ekonomiska Bettan

Nu kommer den nya Bettan, ekonomiska Bettan fram. Här har jag gått upp kl 09.00 för att jag ska hinna baka bröd innan jag ska kila iväg till jobbet. Så slipper man köpa bröd! slipper o slipper, men de e ju ganska mkt billigare att göra de själv.

Jag och min kommande sambo Linda ska försöka bli de nya mönster ekonomi-studenterna :P matlådor varje vecka för kommande vecka och brödbakning o massa sånt. Det ska helt enkelt gå och leva lite snålare fast samtidigt mkt bättre ;)

Inbiten göteborgare

Nästan en hel sommar har gått...OMG har man lust att skrika ut. Vart tog all denna tid vägen som man verkligen trodde att man hade, ägde som man fick lov att slösa bort, men nej nån annan tog den och bestämde sig för att slänga bort den hej vilt.

Fast om man tänker efter så har man ju faktiskt hunnit med en del ändå, jag kan ju nästan hitta i Göteborg nu! och de mina vänner är inte fy skam!

Igår var jag på Saltholmen med underbara Frid, vi åkte lite fel först haha men vi kom fram till slut. Det blev inte jättemkt bad, inget alls faktiskt för vi fastnade på ett cafe med kaffe och åt vattenmelon :)

Jag har jobbat väldigt mkt, men att skrämma folk är rätt kul (alla har en ond sida inom sig) på vissa kanske den lättare kommer fram...typ mig :D

Lite uteliv har de blivit, lite trädgårn, lite colours, lite stage och tog mig ända till 2a lång en gång oxo :) känner mig stolt.

Mer om min quest att bli en helt inbiten göteborgare

RSS 2.0