Det är inte ens kul!

Skolavslutningen idag... alltså jag hade bestämt mig, inga tårar inget emotionalshit men oj tårarna bara sprutade och jag visste inte och jag skulle skratta eller gråta. Jag grät inte ens så här mkt på min student. De här människorna som jag har levt med har ju blivit min nya famiilj. Man kan ju inte bara lämna sin familj helt plötsligt...

Och nu håller jag på att packa ihop alla mina 23593610476084716058 stycken saker jag har på 15 kvm typ. Hur lyckas man få in allt från första början undrar ju jag?

Festen igår var kanonkul föresten. Ska lägga ut kort så fort jag kan :) Maten var jättegod, alla var på topp och dansgolvet aldrig tomt ;) Men sedan när jag gick hem gick jag barfota för mina klackskor hade varit lite väl elaka mot mina stackars fötter.

Jaha så ska man till w-berg imorgon också.. Herregud mer oförberedd än vad jag är går nog inte att vara... ush Men jag hoppas ändå att det går nogorlunda bra för mig. Får se hur mkt jag hinner öva innan jag måste åka iväg dit.. När ska man få sova?

Puss så länge!

Avslutningsfest

Nu är det alltså torsdagen innan den stora avslutningen av det här skolåret... Det är inte sant, det ÄR inte sant. Jag har lyckats förtränga det här beskedet hur länge som helst nu men det verkar inte fungera längre. Jag måste inse fakta, att vissa av det här människorna i min klass kanske inte jag kommer att träffa på typ... jag vet inte när ens, vi är ju utspridda i alla sveriges hörn och kanter.

Idag på dagen har vi varit i Laholm och åkt rodel. Det är typ som en kälse fast på metallspår som man åker en bana och så kan man åka kanon fort och slå halvt ihjäl sig som många av mina classmates gjorde. ;)

Jag tror det blev ann och fredrik som vann med 1.14 min någonting. good work! Sedan var det lite korvgrillning och en låång väntan på vår buss som skulle köra hem oss. Det var midre roligt för det blåste något så jobbigt :P

Nu ska jag ha på mig en fin klänning som jag har köpt på cubus som har varit med i deras reklam på tv :) blå/lila mönster och lite asymetrisk. Jag gillart!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sticka till systemet, fixa håret på mig och några andra ;) och förfest innan vi går till golden gate på middag och fest. Puh! too much to do

Puss!

Jag gillart!

Det känns som om att jag håller på att göra något busigt ;) typ hela tiden. Jag kan inte förklara det men jag tycker att det är fruktansvärt kul iaf. Som en fantstiskt charmig kvinna sa till mig idag. "allt är tillåtet i krig och kärlek" Haha! Det mottot har jag då inte levt efter men det är kanske värt att testa? ;)

Ja... kan bli något :)

Sagan om...

Det var en gång en liten flicka som hette Elisabeth. Hon hade ganska svårt att prioritera sina val här i livet. Varje gång hon kände att hon va tvungen att göra något blev hon motstri´dig och satte ner foten och sa, nej. Efter en viss tid insåg Elisabeth att den taktiken inte riktigt fungerade som hon ville. För de dumma måstena fanns ju förstås kvar även fastän hon hade stampat med foten flera gånger. Vad skulle Elisabeth ta sig till. Klockan tyckte inte om henne heller, den bara sprang iväg med båda visarna så gott de gick.

Så nu sitter hon där och tjurar, varför inte hon kan få som hon vill och varför hon inte prioriterar sina val. Ibland är det inte lätt när det är svårt.

Hur ska det gå för lilla Elisabeth? Kommer hon kunna styra upp sitt liv med alla dessa uppgifter på kort tid. Det vet vi inte ännu för sagan är inte klar. Men än sak är säker, jag säger inte godnatt än på ett tag.

Färdig!

Jag är så nöjd :D Supersöta Al har hjälpt mig att få min blogg att se lite rekorderlig ut ;) Som hon har kämpat hela förmiddagen.

Måste öva in min nya monolog till W-berg och sången. Jag vet inte ens vilken utav dem jag ska välja. Om jag ska ta "Somewhere" måste jag väl antagligen sänka den en helt oktav :P haha den är rätt hög. Visserligen kan jag väl komma upp på dem tonerna men de kankse låter som en 12-årig flicka och det kanske inte är så uppskattat. Funderar på att ta "somebody to love" som andra låt eftersom den är rätt färsk i huvudet fortfarande.

Snart ska jag klippa Oskari :P HUr kom det sig att jag började klippa snubbar? (egentligen är jag ju inte så bra på sådana frisyrer men det kan vi prata tyst om lite till) 

Ska hem till Pierre ikväll :) Så då får det bli finblåsan på sig ;) Han ska laga god mat till tjejmaffian som består av Marsha, Emma, Emelie, Al och så moi.

Toodles!




09.21

Godmorgon!
Nu är det dags att vara effektiv hela dagen lång. (därför jag börjar här?)  Jag ställde inte ens klockan i morses och ändå vaknade jag typ nu :) Visst känns det skönt att vakna tidigt på morgonen. Under hela min uppväxt har jag fått det inbankat i mitt huvud att "gå upp efter 9 är att slösa bort dagen"  Så nu kan jag nästan aldrig sova längre än till 10 för då har ju typ hela dagen gått. Den har ju inte försvunnit egentligen men det känns så för mig.

Jag tror jag ska strunta i att skriva en to do-list för den tenderar till att fallera under dagens lopp ändå. Jag får väl mata av det viktigaste först och se hur långt jag kommer.

Igår klippte jag simons hår. Det blev rikigt bra! Var lite rädd i början att det skulle bli kontigt men icke då. :) Sedan blev så att jag stannade kvar i morkulle och softade. Det var skönt för jag var så utmattad igår att det var löjligt.

Men nu ska jag nog gå ut en sväng och få lite dagsljus på mig :)
// Betty boop



 


Grå dag


Jag vill vara pigg och glad idag men så är icke fallet. Jobbigt värre. Jag är rastlös men vill inte ta tag i något ändå. Vill ha massa bra filmer att se. Men vilka då? Det var längesedan jag såg någon som man blir så där uppslukad av och sitter kvar med eftertanke när eftertexterna börjar rulla och så tänker man men nej... är den slut redan, igen igen!

Men nej det var längesedan det hände nu. Ne snart ska jag iväg och klippa simon som jag har lovat. Vet dock inte om det kommer att bli något lyckat resultat ;) Men det finns ju alltid rakapparaten haha!
// Bettan

Sista andetaget

Nu är jag sluuuuuuuuuuuuuuut! Hela långa dagen har jag varit i bjärnum. Jag var sista numret så jag fick vara där precis hela dagen... Puh!

Det gick bra, jag tror det gick bra, jag hoppas att det gick bra, gick det verkligen bra?
Ungefär så går mina tankar i mitt huvud just nu. Samtidigt så vet jag att jag inte kan göra så mkt åt saken eftersom jag nu har gjort alla proven, presterat det jag har kunnat. Men samtidigt så vill man ju veta nu direkt!

Nu måste jag gå och vänta i massor med långa dagar för att få veta om jag har kommit in. O snälla snälla snälla snälla låt det bli så. Jag känner det nu att det är där jag vill gå nästa år.

Så hujeda mig nu är det slappning på rummet på hög nivå för jag orkar absolut inget annat.

Imorgon händer det.

Nu ska jag bara hitta vad jag ska ha på mig imorgon. Kolla igenom alla grejor en gång till. Varva ner och bli trött och försöka att sova några härliga timmar. Jag tror det blir något färgglatt att ta på sig imorgon, jag är ju trots allt för det mesta som en liten färgklick. ;)

jag är väldigt spänd för morgondagen, men mest förväntansfull. Jag känner mig förberedd. Men ändå väldigt nervös.

Andas djupt...

Ikväll har jag grillat med lite people från både atrium och svalgården:) Trevvligt värre. Sedan sjöng jag igenom min sång några gånger och jag tror jag börjar fatta det här med stöd och grejer haha! Det känns bra.

Puss på er!

Dan före dan...

Det var väldigt trevligt igår kväll hemma hos Lenni :) Nästan lite för trevligt eftersom vi inte kom hem förrän halv 4 på morgonen. Hon hade bunkrat upp med snacks o dricka så betyget blev 4 av 5 toast ;)

Nu är det verligen inte långt kvar alls. Om en vecka slutar jag skolan! Helt galet. Jag förstår det inte, snart far jag upp till skogen och börjar sommarjobba.

Ska sjunga, öva monolog och plugga matte idag. Kanske måla lite ocskå har fått en galen idé om att jag kanske ska söka målarskola för att ha en extra dörr öppen typ. :P

Men nu ska jag åka iväg med Emma o Emelie o hoppas på att gräddhyllan är öppen även idag. Dricka en äkta latte :) haha!// Bettan

På resande fot

Ska åka iväg alldeles strax så det här var ju lite dumt att jag började skriva på. Sån e ja! Inte den mest planerade människan här i världen men hur kul skulle det vara.

Nu bär det av till Strömsnäs bruk för att hälsa på vår kära fröken Lenni. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra där men det kommer nog bli trevligt :)

Imorgon är vi lediga! Jaaaa, bara ladda en massa, massa med energi :)
jag återkommer.

Ge dig inte

Ibland måste man ha det jobbigt för att det ska bli bra i slutändan. Men varför är det så fruktansvärt svårt att inse det när man mår kass. Då sitter man inte och tänker att "något bra kommer att komma ur det här". Nä, då vill man bara låsa in sig och fälla några tårar för sig själv och skämmas för att man har det jobbigt.

Ok, jag grät, jag mådde inte bra men jag låste inte in mig. Ensam är inte stark, det är bara för jävligt. Man orkar inte peppa sig själv ensam. Så tack ni underbara som inte bryr er om att ni måste tjäna på att hjälpa andra eller veta exakt vad ni får tillbaka. Ni vill bara hjälpa :) När man inser att man inte kan ge upp blir det faktiskt lättare att kämpa hårdare och med en annan vilja.

Men den här dagen har tagit slut på mina krafter. helt klart.

Inte långt kvar

En vacker dag. En ny dag. Jag njuter.

Idag filmade vi vårat sångnummer. Tomas sa att jag är en alt.. spännande. Här har man gått omkring i 21 år och trott att man är sopran men nej,nej.

Det är så skönt att känna att våren får en att må så fantastiskt bra. :) Jag har blivit solbränd :P för jag ville aldrig gå ifrån solljuset. Men nu är jag sådär härligt utmattad av att ha suttit ute och fikat och ätit glass hela dagen lång.

Jag vill upp till sthlm nu!
Känner mig sugen...varför inte till helgen ;) haha man måste ju vara impulsiv.

Jag vill ha mitt arbetschema så man kan planera lite hur sin sommar kommer att se ut. Just nu är den ett stort mysterium. För att inte tala om min höst :/
Jag börjar tänka på den mer och mer nu, vilka alternativ jag har, vad jag har för möjligheter. Men alla saker är ju som plan B känns det som för jag vet ju egentligen vart jag vill hamna, vad jag vill ägna hela min tid till. Hur ska man göra då?


Jag vill hålla på med sånt här!!

godnatt

Jag mår inte så bra, känner mig lite halv krasslig :/ not good.
Övade lite sång i dag och kollade monolog mer än så kom jag inte. attans! Men man ska vara glad för det lilla :) Varje dag sker det ett nytt mirakel, det är upp till dig om du ser det eller ej. Sånt gillar jag. Eftertanke.


Te, fika, grillen

Jaha då var man tbx hit igen. Jag är rastlös men ändå inte riktigt tar mig för att göra ngt. Min lista är rätt lång så jag vet inte riktigt vart jag ska börja.

1. Plugga matte
2. Packa ner mer grejor
3. Öva min sång/låt till bjärnum
4. Öva monolog
5. Måla tavla
6.Gå och handla

Förslag vart man ska börja?

Madde och carro åkte precis iväg :( det var mysigt att de var här även fast det var ett lite mini besök. Vi åkte iväg och fikade på gräddhyllan som ligger mitt inne i skogen. Så himla mysigt!! Sedan var vi ju tvungna att fortsätta vår destination även till teboden (http://www.stockhultgardenstebod.com/svenska/svenska.html)och köpa lite fint te och känna oss allmänt lyxiga. Sviiiindyrt! Sedan avslutade vi allt på grillen i markaryds centrum ;) haha!

Igår kollade vi på ESC... ja vi skämde ju ut oss ganska totalt i år med. Va händer med att vi kommer sist typ jämt nuförtiden. Jaja men nu kan man ju försöka åka till Norge och se det live nästa år :D Någon som är sugen?



nej nu ska jag nog måla lite mer på mina rosor. Jag har blivit fast.

//Betzy :)


En lördagsförmiddag

Nu går det undan! Jag vet att jag är grymt usel på det här med att skriva hela tiden. Jag har fått för mig att jag inte har någon tid och inte hinner. ;) Men nu håller jag på att packa och städa för mina små två sötnosar Carro och Madde ska komma till mig ikväll :) wieee

Men som sagt packa och städa har aldrig riktigt varit min starka sida. Speciellt inte nu när man måste och inte får någon hjälp. Jag var iof ganska bra på att packa när jag bodde i Sthlm förra året då jag flyttade runt som en gnu. Haha 4 ggr på ett år, slå det om du kan!

Men nu är jag här i lilla markaryd. Vid 1-tiden ska jag upp till svalgården och kolla film och käka pizza :) Efter en härlig fest dag som igår behöver man sånt :) Jag tog bilder men just nu hittar jag inte min förbannade kabel för jag har väl packat ner den någonstans så ni får hålla till godo så länge.

Snart är sommaren här!? Vart tog min tid vägen? Dessutom ska jag sommarjobba på orust av alla ställen. :) så det blir ju lite som en flytt till. I like it!

I torsdags hade vår klass vår sista föreställning tillsammans :( det känns så konstigt och overkligt. Hoppas bjärnum till hösten!!! jag vill nu!

// Betzy

Sämst

Det har varit en helg med återträff av lite casinosar, en heldasg på liseberg och rep inför välgörenhetsgalan. Vad ska jag säga mer jag är inte så bra på att ta mig tiden till att skriva här  :P.

Idag fyller frid 20 eller om en minut då ;) så vi ska baka tårta imorgon :)

men nu ska jag sova ville bara få ner lite så ni inte blir alldeles till er vart jag har tagit vägen ;)


RSS 2.0