Ingen bra grej

Jag vet inte riktigt om jag ens ska ha en sån här liten blogg när man inte använder och uppdaterar den som man ska :P
Har bott ute i skogen utan något internet så det blev inte så mkt utav att försöka hitta datorer och internet när man jobbade hela tiden.

Nu är jag iaf ledig tills på måndag då min lilla skola börjar! yeey Bjärnum so nice! Längtar verkligen efter att se vår finas lägenhet och packa upp alla grejer och äntligen känna att jag bor någonstans på riktigt. (har typ levt i mina flyttkartonger hela tiden under sommaren)

Liten snabb summering av sommaren:

Juni:
Flyttade från markaryd och från min underbara klass. Lämnade av mina grejor hemma i borås, hann träffa några old friends innan jag flyttade ut till skogen på orust där jag började jobba på ica. Blev någon liten tripp till götet typ när madde fyllde år :). Då var man brun eftersom solen aldrig ville gå och lägga sig. Midsommar med syster och hennes pals hemma i Borran, mycken trevligt.

Juli:
Fortsättningsvis jobb,jobb,jobb bodde på ica. Men roligt att jobba, kände ju mig nästan som en öbo :P Min morbrors familj var uppe en vecka sedan kom la familia och helt plötsligt var det inte bara jag och älgarna i skogen. Dessutom fick jag ju hälsa på marsha i Kalmar :) very funny indeeed ;) Alltid roligt med poolparty och piercing :) Äntligen börjar naveln må bra :/ Sen var jag ju i götet oxo med carro och madde as always, can't be without them :) För då var det carros tur att fylla år.

augusti:
Ja än så länge har jag hunnit jobba min sista dag, flyttat hem, träffat underbara karin och natta. Karin ska börja på stora skolan chalmers och gå superutbildningen teknisk-fysik och natta ska tbx till kristiandstad :) Vi ska testa på malmöfestivalen, u wanna join?

To do for today:
Fixa med csn
Shoppa lite duschdraperi
Packa ihop alla kläder och saker
Hinna bli klar tills 19 så jag kan hänga med nella tonight :)

Köpte en fin rosa ipod igår!! :) Men är inte riktigt kompis med itunes än. Han verkar ha något emot mig och mina tekniska skills...

Ha de gött så länge ska se om jag hinner ragga upp några bilder från sommaren om jag får tid!
// Bettish

RSS 2.0