Bjärnum feber

Idag var en väldig svår-startad sådan men desto roligare ju senare det blev. Hela förmiddagen var självstudier inprincip och vårat teaterprojekt tar ju sin tid med manus och grejer. Jag vill bara komma igång och köra!

På eftermiddagen däremot hade vi balett :) Me likey. Alla hopp kommer ge mig go träningsvärk

På mick tekniken framförde vi våra duetter. de gick riktigt bra! :) De jobbiga tll nästa vecka är att hitta en musikallåt som det finns bakgrund till. Vi ska framföra den med mickstativ... Känns lite konstigt men det är nog bra och kunna stå still och samtidigt uttrycka sig till max.

Sedan kom Jonna och vi började arbeta med modevisningen som vi ska få vara med på i Hässleholm. Jag ska få gå för Kappahl, deras festkläder så ja hoppas de blir något fint :) Vi ska gå till den goa låten "don't have to be rich to be my girl, just need your extra time and your..... kiss" eller hur den nu går ;)

Och nu ikväll fick jag träffa typ hela casinogänget :D Det var första mötet nu efter sommaren typ. ÅH jag vill ju så förbannat gärna vara med. Det dumma är om de krockar med vårshowen eller med audition vilket det säkerligen kommer göra. Varför skulle jag ha flyt? Men va härligt underbart det hade varit om jag nu hade fått kunna få lite flyt.

Snart är det fredag och då ska jag upp till gbg och göra stan osäker :D woho! i like. ska hälsa på marsha och emma och al :) och syrran och madde och carro kanske. puh! hur många människor hinner man med på en helg?

Här har vi lite bilder från Bjärnum

    


gonatt!

Kommentarer
Postat av: Zita

puss på dig min vän, kul o se dig igen <3

2009-09-11 @ 23:24:39
URL: http://myownworld.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0