Inte helt lätt

Jag sitter här och försöker få ihop ett CV men det går inte alltför bra tyvärr. Tydligen är jag inte den bästa på att vara kortfattad och ta med det bästa eller ens veta vad det bästa ens är?! Så jag är lite kinkig kort sagt.

Inte kunnat sova bra på flera nätter nu. störigt! jag som alltid brukar sova första av alla jämt. Måste man själv börja använda spikmatta och aromoljor ;) haha

I torsdags åkte jag till Göteborg och hälsade på Karin i hennes nya studentrum. Eller hon har bott där ett tag men jag har inte varit där förrän nu :) Vi var och såg på Artisten 2ornas föreställning, massa gamla goa musikallåtar, mycket bra :)

Jag var och hälsade på Emma på PAS också, väldigt sugen på danslektionen de hade...I want it so badly! Sedan fikade jag en liten sväng men Petronella :D det är inte varje dag det händer inte! Sedan försvann vi hem till marsha (jag och emma igen) och hängde. De skulle hjälpa mig lite för jag behövde öva den där texten som man skulle kunna på hotell gasten men det var inte mkt till hjälp. Skrattanfall och påstod att jag var mer porrig än skrämmig....? thanks a lot girls ;)

Sen var de ju audition...vi får se hur de går, vet inte om de gick bra eller dåligt.

Hade lite släktkalas hemma också, myspys :) Och sedan tycker man att man inte har hunnit med någonting över huvudtaget :P

Och egentligen ska ju mitt CV vara klart typ nu men är det de? nope
thats life...

så här mkt snö var det i borås i veckan... men nu börjar den töa bort
ge mig lite vår!

Solän!

Det är fantastiskt väder ute! snö i all ära men när solen skiner så gör det inget att de är en halvmeter snö överallt, sätt dig i en hög och njut! :)

Men jag ska nog allt se till att lite blir gjort idag för än så länge har jag bara vart ute i de fina vädret, sjungit en massa när ingen e hemma ;) och druckit min ranson kaffe :)

Jag vill se dansföreställningen som går här i borås på fredag! någona annan som är sugen?

Och kanske se när artisten har sin uppvisning på torsdag :) someone?

Jag är lixom fruktansvärt rastlös nu när jag inte själv får stå och gala och vifta på mig på scen :Djag vill åka utomlands igen oxo :) nu ska jag gräva ner mig i snön

Äntligen spökdags!

Det har varit lite lagom med KAOS med all snö asså!
I fredags var allt frid och fröjd på premiären och med premiärfest och allt men vad händer på lördagen? Jo när mina kära päron hade kämpat sig ner till lilla bjärnum från borås så kläcker vår lärare ur sig att föreställningen är inställd pga för mkt snö på taken?!

Jag trodde verkligen att det va ett skämt till en början

Men efter allt somfortsätter att hända, tak som rasar ihop (snälla lilla musikteaterskolan stå kvar) och idag fick min bror gå hem från deras skola för att den skulle kunna rasa ihop. Kalla mig slow eller trög men kan man inte anlita en lyftkran och skyffla bort massa snö? Går inte de?

Ikväll har jag sett filmen Upp med min familj så jag var lite bättre till mods och sen får jag det där mailet som jag så gärna ville ha, att jag ska få komma på audition till Gasten! wieee jag vill jobba som spöke i sommar!!! så nu ska jag gå runt och vara så läskig som det bara går i veckan :P

Och seriöst, jag har aldrig sett såhär mkt snö i Borås, ska ta bild bevis imorgon

Första dagen på lovveckan har varit very nice :)


det kan bli en föreställning...snart

Det är torsdag men ska alldeles strax bli fredag... Jag har haft 2 långa dagr med massa ljussättningfix (inte jag som har fixat ljuset, de duktiga ljusdudsen) Vi fick mer stå på ett ställe hela tiden, flytta 2 meter...gå igen.
Ja, deblir lite långtråkigt ibland men nu är det klart! Så nu kan de roliga börja :)

Ja alltså min klass inklusive mig själv håller på med en musikaluppsättning :D om ni blir lite förvirrade och konfunderade :P "den fantastiska resan" heter den och har premiär om exakt en vecka :S

Det är lite kaos, alla kläder e inte färdiga, allt smink är inte fixat men om man jobbar som ett djur ska de nog lösa sig ;)

premiär v.7
spelningar v. 9 och 10
i bjärnum
av musikteaterskolan
be there!

RSS 2.0