Problematisk gårdag

Igår var jag väldigt arg för att jag ville se "allt för min syster" filmen. Jag var nästan helt säker på att den hade kommit ut på DVD men nej vad fel jag hade. Ska ju inte komma ut förrän i februari :( Och den andra filmen som jag ville se är "Luftslottet som sprängdes" och den går ju fortfarande på bio...och nej, jag har inte råd med bio just nu. Jag och mamma som skulle ha en myskväll tillsammans... Fast det var mest jag som var irriterad, mamma sa hela tiden att hon kunde se vad som helst. Vad hände med att ha krav i sin vardag??

Dessutom försökte jag hitta noter på internet, men nej igen! Kan det vara så förbaskat svårt att bara få lite flyt någogngång tycker man. Men svaret är tydligen nej...MEN jag väljer självklart glädje ;)



Här har vi henne :) Världens gulligaste mammi :)

Till slut såg vi "pianot" den gillar jag för det är så vacker musik i den :D

Ska och till madde och fira nyår imon i Götet :) Sköj! Men vi får väl se vad som händer fram mot småtimmarna, eller rättare sagt vart vi hamnar :S Jag borde åka ner till stan och hitta mig något fint att ta på mig (Borde kankse va ett lite för starkt påstående mer att jag vill) Varför är det alltid lika tråkigt och ha på sig sina gamla klänningar ;)

Ska se om min bror är lika sammarbetsvillig som han var innan jul med att hjälpa mig att baka pepparkakor. Har en massa deg kvar och jag är ganska rastlös och eftersom det fortfarande lyser vitt av snö utomhus är det ju mysig och köra lite "christmas-feeling" all over igen :P



Om ni har lika fint väder som vi har här i Borås gå ut och njut! :D Det är så fantastiskt med lite solljus ibland :)

Mantra

Jag vill förändras, jag kan förändras, jag ska förändras
Jag vill förändras, jag kan förändras, jag ska förändras
Jag vill förändras, jag kan förändras, jag ska förändras
Jag vill förändras, jag kan förändras, jag ska förändras
Jag vill förändras, jag kan förändras, jag ska förändras
Jag vill förändras, jag kan förändras, jag ska förändras

Stor nu :)

Vuxenpoäng:

- Dricker kaffe
- Köpt nytt antivirusprogram
- Åker utomlands själv (med en vän ;)
- Köper självkänsla böcker för personlig utveckling

Dock en viss åldersnoja för om mindre än en månad fyller jag 22 år :S

Ett år till ända

Jag sitter och har lite "snart-ett-år-till-leda" ångest som man egentligen aldrig borde ha. Går det så går det är ju roligare att ha som motto. Men just nu är det lite mer "hej jag är snart 22 och kanske ska börja jobba snart" haha!

Ush säger jag bara

Vitt vinterland

Har julstädat hela kvällen :) Så nu är det skinande rent på alla stora och små ytor. Eller, mitt rum är ju en annan historia har inte orkat ta tag i den delen. Massa kläder och en halvt packad resväska. Men det är ju en dag i morgon innan min hemfärd bär av.

Hade massa musikal redovisningar idag med skolan. Jättekul! Sedan vid 4 när alla var helt utpumpade på energi ko det en snubbe som hade åkt ända från piteå för att berätta om musikhögskolan. Stackarn fick stå och prata med en halvdöd klass. :P

DET SNÖAR SÅ MKT! Så underbart vackert och det har inte slutat än. Tror att det har snöat oavbrutet här i Bjärnum hela dagen. Säkert 2 decimeter nu :D

Tyvärr har jag blivit förkyld! Så hela min kropp säger "nej" till att gå ut och leka i snön just nu för jag ska sjunga upp på fredag... och det är ju en bra grej om det låter någorlunda. :P


4 dagar kvar!

Nu är dagarna räknade. Snart så är jag vips i min lilla hemstad igen :D Längtan är nog ganska total. Mami och papi here I come! Har redan skrivit en packlita och ska ta ner väskan från vinden ikväll ;) Haha! här gäller det att ligga före i planeringen.

De sista små uppgifterna i skolan är på gång och strax avklarade :) Skönt! Älskar att pricka av saker. Idag hade vi lite utvecklingssamtal med våra lärare. Känns lite högstadievarning när man säger så men det är skitbra! Man får ju sin egentid att fråga på hur mkt man vill och de kan ge en lite konkreta tips.

Håller på att skissa fram lite tavlor till mormor och morfar...tyvärr är väl inte min inspiration den bästa, när ska man lära sig att måla utan att behöva känna sig superkreativ?

Vi ska fira minijulafton här hemma på onsdag! :) Hihi så att vi hinner innan vi ska åka hem :)

Hem hem hem... det finns inte så mkt mer jag tänker på än just att få komma hem..

My work is done





Visst blev det kalasfint :)


Huset ska bli klart



Hur läskig kan en gran se ut? Kanske något att satsa på, typ skräckisjulafton?

Eller så är det jag som är en ganska dålig fotograf... :) men det ser ju ut som den glittrar :D Då är det fint! det är vår fina julgran här på södra vägen :)


Idag lyser solen över bjärnum! Wiee när var det senast? typ en månad sen minst. :) Så den är så välkommen så. Idag ska man åka till markaryd och kolla luciatåg och krogshow och sedan lite fest med annat folk :) yey sånt gillar vi.

Föresten prydde jag mitt försök till ett pepparkakshus igår men väldigt mkt färgad glasyr och överblivna godisar :) Hahaha! ja, det kanske blir lite mer som modernkonst när det är helt ihopsatt. Ni ska få se när jag väl vågar sätta ihop det :S



Så här såg plattorna på mitt ofärdiga hus ut från början :) Men snart så...


7/12 En musikalisk måndag


Lite show nu hade inte skadat! Förgylla vardagen lixom :)

Saknar min rosa outfit ;)

Idag hade klassen uppspel med duetter. Alla var jätteduktiga! Då kanske ni tänker men lilla du går du inte också i klassen. jojomänsan men min kompanjon var sjuk :( Så nu måste vi vänta tills julavslutningen... Ingen avprickning i almanackan än inte.

Sitter och lyssnar på massa musikal låtar :D Det finns ju så ohyggligt många! Så nu börjar man beta av en och en så man inte känner sig helt lost i mörkret. ;) Ne nu ska man nog ta sig lite te och mysa innan man ska sussa :)


En vanlig liten lördag

Saker som borde görs snarast:

Öva duetten i skolan
Gå igenom den nya uppvärmningen
Leta fram auditionlåtar
Skriva ansökan till Liseberg :)
Måla tavlor till mormor och morfar
Måla annan tavla med balettsko/fotbollssko
Städa mitt rum
Göra ett fint pepparkakshus




En herrans trevlig onsdag

V. 50 Måndag - Musikalduett uppsjungning
         Fredag- Dansduett uppvisning
V.51  Måndag- Rolltolkning/scen uppspel
         Onsdag- Musikalkunskapsredovisning

Japp Det finns en del att göra om man säger så. Plus att man måste hitta monologer, auditionlåtar, träna dans och röst och tal. Men det är ju nu det är som roligast ;)

Första gången på LÄNGE jag vaknade imorse utav mig själv :) 07.30 slog mina ögon upp och jag var helt UTVILAD. Det var så himla skönt! Så jag gick upp och tände ljus i hela lägenheten och tände julgranen (ja, den är redan uppe) och så såg jag på julkalendern med en kopp te i handen. Där snackar vi en mys-morgon!

På morgonen fick vi kolla på en inspelad musikal, "by jeeves". En speciell och rolig musikal tycker jag. Och så fick vi början på den nya uppvärmningen och massa improvisation på drama lektionen. Så himla trevlig dag!
Och jag och sofie har fått ihop vår koreografi hyfsat bra redan :)

Nu sitter jag och lyssnar på massa "whistle down the wind" låtar. Riktigt bra! Överraskande bra eftersom jag först bara fick fram en eller två ganska tråkiga låtar om man får säga så :P Men nu är jag frälst!

RSS 2.0