MÅNDAG

Nu var det lite längesedan jag var här. Men det händer ju så mkt nu i vårruset! I helgen var det mina sista föreställningar med casino :( det känns jättetråkigt men samtidigt skönt så man får fokusera på allt annat som måste göras. Det känns som att hela denna veckan kommer att vara en enda stor projekt vecka med 1000 saker att pricka av. Inte jätteroligt men nyttïgt, snart kanske man sitter tomhänt och uttråkad.

Ska till Göteborg på torsdag iiiiiiiiiiiii roligt!

men men ny vecka ny kraft nya möjligheter

godnatt

Memma!

Upp till svalis och smaka på emmas lite småkonstiga efterrätt, memma. Vet inte riktigt va det är men de skulle vara nåt finskt med malt och socker som man åt med grädde till :S vi får se om jag överlever ;)

Syskonkärlek

Min syster har kommit på att sin lillasyster har en blogg nu. Så nu börjas det ställas en massa krav och ifrågasättningar. (som vanligt med storasyskon ;)

Min syster, 24 år läser till arkitekt. Heter Emma Josefina och bor i Göteborg och studerar på Chalmers. Vi håller inte riktigt på med samma grej men vi tycker om att måla och att skapa iaf ;) Här har vi henne.


Så har vi jocke... som tydligen inte tycker den här bloggen är särkilt bra, innehållsrik, you name it. Men checka in hans egen...   http://jnarch.wordpress.com/2009/03/07/a-first-test/
Skriv lite mer vettja :P

Idag blev jag typ misshandlad av egen fri vilja. Ville få upp min ilska så jag bad Frid trigga upp mig. Skulle jag nog inte ha gjort för nu är jag typ full av blåmärken på hela armarna... :S Och så har man föreställning nu på torsdag. Ingen bra grej.

ego bild :D

Bara för att retas lite extra ;)

Dessutom har jag fått reda på en till rolig sak. Jag ska få rita på väggen jämte danssalen :D En dansare typ en ballerina lr nån grym lite yoyo-stil hade jag tänkt. Måste kolla upp lite vilken färg och sånt man ska ha. Jättekul!




RSS 2.0