Bilderna i mitt huvud

Jag måste måla lite tavlor nu innan jul. Alltid lite roligare med personliga grejer :) Problemet är det, jag och syrran ska ju fixa detta together och jag ska göra tavlor som ska illustrera månaderna januari, mars, maj, juli, september och november.

Vad är typiskt i mars?

Växer det svamp i september?

Detta är stora frågor som pågår i mitt huvud under denna minut och kommande. För att inte tala om alla andra klappar man ska fixa och trixa med. Jag säger då det, nu gäller det att vara kreativ som attans! Det är väldigt mycket jul i mitt huvud i allmänhet. Igår drömde jag t.ex. att det var julafton och att jag var jättesen till den stora släktträffen.
Ett riktigt i-lands problem ;)

Ska försöka sova även fast den dumma hostan inte vill ge sig :( blä

En ballerina ska jag rita också :)

Sängen-Köket-Sängen

Min söndag har inte varit så mkt mer än att äta och sova;)

Veligare kvinnor kan man ju stöta på i sitt liv. Jag och frid lyckas alltid bli kvar i köket minst 2 timmar utan att göra något. Men ikväll gjorde vi faktiskt något nyskapande, vi gjorde milkshakes men en handvisp! oh yes...Det kändes lite farligt, skrämande till och med men efter lite uppvärming i micron så gick det ganska enkelt :P Sedan blev det en stor diskussion ifall vi egentligen skulle baka chokladmuffins även fast vi inte hade ägg, chokladbollar för båda hade havregryn eller smoothies med havregryn och glass. Men trötta och sega som vi var gick viin till våra rum istället.

Jag fick ett samtal av min mor som läxade upp mig att jag inte skulle göra något alls imorgon för att bli ordentligt frisk. Men hur enkelt är det när alla andra gör grejer, då känner man sig så skyldig att man inte heller gör något. Men jag ska iaf inte sjunga imorgon alla kommer att hålla för öronen ändå.

Nästa vecka kanske jag ska åka till Kristianstad :) Hälsa på Natta och Appi. Henne har jag inte sett på nästan ett år tror jag :O Sick vad tiden tickar på utanatt man inser de.

Dessutom vill jag bli lite julsugen. Nu är jag inte pepp alls, men nästa helg är första advent :) då kanske det känns mer mysigt då med alla ljus och lite glögg och pepparkakor. Julklappar....

sova!

vad händer om man mixar darth vader och piff o puff?

Svar: En sjuk Bettan! jaaaaa

Snorpapper överallt
, kläder på hela golvet dessutom inget solljus som kan komma in från fönstret för jag inte orkar dra upp persiennerna. Jag är totalt slut i hela kroppen och i huvudet. Jag fattar inte varför det ska ta en sådan tid att bli av med eländet. Dessutom har skiten gått över till äckelhosta och jag har fortfarande min falsett röst kvar. suck!

Så jag tänkte att jag skulle pyssla lite idag, typ måla lite teckningar och sticka lite för städa orkar jag inte. Dammråttorna hurrar av glädje men jag vet, jag måste ta tag i mitt rum snart.

Igår va det roligt! Vi satt inne i köket hela kvällen och hade popcorn krig och lite andra skumma grejerför oss. Jag försökte ta mig fram med endast stolar, skitsvårt när man inte får nudda golvet! (ja jag är fortfarande 20 år, döm inte! ;)
Det var underligt hur tiden bara rusade iväg och helt plötsligt hade vi varit där i typ 6 timmar. wooooooow no life :P

jag andas som darth vader by the way :)
-och pratar som piff o puff haha!

Nu ska jag ta tag i denna dagen/ Bettisch

Sjuk vecka, bokstavligt talat!

Så mycket snorpapper, andnöd och nysningar har sällan setts på en enda vecka. I måndags började det bra med försovning och allmänt seg som sedan skulle resultera i halsont, feber, förkylning och slutligen hosta och ingen röst.
Allt på en enda vecka.

Och har man haft tid och ligga hemma och sova ochbli frisk. Nä! Här är vi full gång med produktion och rep så de blir ingen ro.  Visserligen är det ju roligt med ett späckat schema men inte när huvudet sprängs eller när man seriöst överväger en näsamputering för att slippa allt jävla snor
- Jag är inte bitter...

Antingen är jag supermesig eftersom jag inte brukar bli sjuk eller så bli jag rejält sjuk de gånger jag får lite bakterier i mig. Jag hoppas på det sista för då känner jag mig lite mer macho.

Jag har kollat igenom hela första säsongen av Greys Anatomy nu på 2 dagar :) wiee Love it. Men nu börjar det bli lite långtråkigt med säng och TV och egentligen så kan man ju sova nu (har velat sova sedan 7 ikväll)

Jag, Pillan, jess, fridh och jake hade vår finmiddag idag :) på menyn var det Jess förslag kassler wraps, gott och nyttigt.:)
Sedan hängde vi kvar i köket en stund och drack glögg :D jag älskar glögg :D men det var hjortronglögg så vi tjuvstartade inte på riktigt :P Men nästa helg då!

Ne nu ska väl denna hostade, icke-verbalt uttrycksfulla kvinna gå och lägga sig för att förhoppningsvis sova 10 timmar i sträck som kompensation för hela veckan.

Godnatt!

En vecka sedan jag träffade den lilla krabaten, helt sick va tiden går!

Varför kommer allting samtidigt?

Jaha så nu var det dags, just snyggt tycker
jag. Nu när man har blivit lite sliten kommer allt på en gång.

1. Jag har prov idag i coaching
2.  Jag har prov i matte på torsdag
3. Jag har feber, sjuk :(
4. Jag är väldigt pank inför jul

Jag känner att livet kanske inte riktigt leker lika mycket som man skulle vilja men man får ju inte klaga.
Jag fick ju en fantastisk tid i sthlm så nu får man ju inte tjura :P

Coaching är ett intressant ämne eftersom man lär känna sig själv eller måste ta itu med sina dåliga vanor eller tendenser att ge upp. Man lär sig faktiskt att hantera sina problem mycket bättre. Men fortfarande är jag lite rädd men jag vet egentligen inte för vad?
Det kanske är dags att ta uti med det en gång för alla.
Nu har jag ju nästan kunskapen :P

Men jag kan ju inte coacha mig själv, vem ska göra det då?

stockholm is the shit it it it :D

Ibland blir man sådär underbart glad i kroppen så man bara vill hoppa upp och ner :) Sådan känsla har jag efter min  utomordentligt härliga helg i hufvudstaden.

Jag åkte på fredag eftermiddag och efter en lång bussresa fick jag äntligen ta mig fram och sätta mig på tunnelbanan till Tanjas nya place :) Vissa har tur med sina boenden, typ Tanja ;)
Mot kvällen började lite vin korkas upp, volymstyrkan öka och skratt var svåra att styra.
Jag, Sara och Tanja åkte in till stan och gick till ett ställe, Knox som var ett mycket trevligt place. Det var under den kvällen ekot fick en helt annan innebörd hahaha! vår humor blir alltid lika lyckad fram mot natten.
Sedan helt random hamnade vi på detta lite veteranställe, Toxic och jag fick träffa Fredrik, kanonkille han fick godkänt i betyg (haha somom att det är jag som bestämmer)

När jag vaknade på lördagsmorgonen var jag pigg och glad men Tanja var julite motsatsen stackarn. Tänk att hon gick ut ändå för att jag va där i helgen. Love u my little t-bird :)
Jag åkte in till stan och träffade Elmaze long time men de klickar direkt, skönt! Så kul att få höra hur det går för alla på sina utbildningar man blir så pepp då själv.

Kvällen var redan där, hår som skulle fixas, kroppar som skulle stylas i piffiga klänningar. Väldigt mycket folk också haha fullt hus i Skarpnäck. Men oj vad trevligt det var. så mys! Micke och hela hans familj typ, sara och dansvänner och malin o tanja som värdinnor vad mer kan man begära?
Helt plötsligt var jag och Tanja på Berns men eftersom vi knappt kunde röra oss fick det bli en favorit i repris haha Toxic for life.

Så vakna man idag inte allt för sliten och vad får man se, snö!! som inte det var nog med lycka på en helg ne detta kommer jag leva på länge :D Om ändå mankunde få lite längre helger så man inte behöver stressa fram och tbx hela tiden och knappt hinner slappna av :( någon annan gång ska jagta en lång semester vänta ni bara :)

Foton kommer strax ska bara sno Pillans sladd så jag kan föra över bilderna :)
och lilla katten sen da, Timo jag saknar dig redan!

Beslutsångest

Ska man vara duktig/tråkig. Ska man vara slösa/rolig.
Ska man säga blankt nej eller hålla på att kompromissa sönder sig.
Jag måste bli bättre på detta.
Folk dör inte om man säger att det inte går.
Jorden går inte under om du inte är på alla ställen på en och samma dag.
Det finns en dag imorgon, fler tillfällen kommer.

Men varför känns det lika hemskt varje gång. Skuldkänslan, mitt fel att jag inte har en sån där bra maskin att jag kan dela upp mig på 8 olika ställen och gå iväg och göra allt på en och samma gång. Men det är ju inte mitt fel att allt händer på en och samma gång så jag fattar inte varför folk verkar tro det... eller så inbillar jag mig bara men den där äckliga rösten som säger att allt går bara man vill. bläsch!

it doesn't work that way

det kommer flera dagar.

Imorgon pangar det!

Om typ ett dygn kanske ligger jag här antingen supernöjd och glad lr utmattad och känner att vi kunde ha gett lite mer. Men innerst inne vet jag att det kommer bli det första alternativet :) woho säger jag bara!

Nu kanske du undrar varför jag skriver såhär ;) Min lilla familj ska uppträda för första gången imorgon :D så underbart kul, roligt,spännande,nervöst och härligt samtidigt! ja!! Vår egna hemmagjorda krogshow :P

Nej nu ska jag krypa till kojs och sova många timmar, försov mig imorses don't happen again!
over and out!

Vilken toppendag - på en tisdag!

Dagen kan inte ha varit bättre, jag är helt lyrisk, sådär strålande, hänförd, glädjeskutt och kramp i magen av allt skratt :)
Jag vaknade tidigt idag (känn på den ni!) det ska nämligen bli fart och ordning i Bettans liv. Så jag steg upp i ottan tände lite ljus på med yoga-dvdn och shoot. Här har man fått sig en morgonrutin som heter duga. Well, de är tjugo minuter meditation+lite yoga uppvärmingsövningar men det känns så bra och börja dagen så :)
  
På idrotten var vi bara ynka 4 personer som var närvarande ops... Det var en brakfest igår, fan att jag inte gick så dumt av mig, påminn mig om att jag ska slå mig senare. I vilket fall så fick denna lilla tappra trupp spela mjuktennis, ja det finns typ tennis fast med mjuk boll, så sjukt roligt! ok, egentligen var det väl inte jättekul men jag hade väldans roligt, den krampen i magen efteråt får man typ efter 1000 sit-ups lr nåt och ha roligt samtidigt. Dagen kunde inte ha börjat bättre.

Sedan hade vi coaching, visserligen blev man kallad plugghäst av läraren? För jag va den enda som hade öppnat boken tydligen. haha bra lr dåligt? Men men man måste ju vara bra till nåt, o läsa om saker som andra inte verkar tycka vara så intressanta det är jag minsann expert på!

Vi cyklade iväg till vårat välsorterade ICA på vår håltimma, dags att köpa upp sig lite matvaror och duktiga, präktiga Bettan köpte massor av bra grejer och frukt och vitaminproppad mat. jojo nu är det fit-for-fight som gäller. Får ju inte va dum ;)
Men tänka sig när vi kom hem till köket, massa ballonger med jess namn på, massa okänt folk med en tårta i handen.....
Jessicas kompisar! sicken liten överraskning de fick till! t.o.m. jag blev chockad, lr trögtänkt....men det var mkt trevligt

Men bäst hitills var ju Ladys night som grabsen i min klass bjöd på ............... ni skulle varit där tjejer. Dessa hetingar slet av både det ena och det andra, och vilken repetoar sen. Började med fart och fläkt för att sedan beskriva sin kärlek till och, ja får nästan tårar i ögonen igen. Blir så glad i hjärtat. Dessa underbara gossar går i min klass.
- har ni såna grabbar va?! just de! (moahahahahaha)

Nu måse jag gå och sova så jag orkar upp i morgon, det kommer säkerligen bli en sån där toppen dag igen ;)

Veckans Highlights

Nu har den underbara veckan nått sitt slut och jag har ju som vanligt varit en dålig människa och inte hängt vid datorn. För tro det eller ej, jag har inte haft tid! :P Alla ville ju vara med mig ;)

Fredag: Åker iväg med TÅG från markaryd (går endast 2 i veckan härifrån) moahaha träffar päron + bror jättemys och natta såklart våra promenader på myrås äger ;)

Lördag: Glassar hemma för att ladda fest med määd och hennes arbetskamrater. En kväll på Harrys :) Kanonkul

Söndag: Tar en farväl fika med Natta och Cicci ;)

Måndag: Får uppleva ensam tid... creeepy! E fan van att ha typ 20 syskon ;)

 Tisdag: Date med Caroline! :) Drack säkert en liter kaffe haha

Onsdag: Stark minnesförlust :S

Torsdag:
Träffa sonja och edina! Mina brudar! Bara en liten date men man är back-on-track direkt löv it. Kaffe,promme,kaffe och hem

Fredag:
På stan med Natta,Karin och Ashna ;) allt i ett. På kvällen var det swing för hela slanten. Haha och jag och Natta var så mogna och tog den tidiga bussen VUXENPOÄNG!
 
Lördag:
Lite lätt trött, träffa systern min med lite trädgårdsarbete går inte ett löv säkert! Och leka i lekparken är rätt kul ;)
På kvällskvisten var det finmiddag hemma hos Carro med Madde och maggan och janne. Så gott var det! Sedan åkte vi fintaxi till Norrmalm och körde både singstar och dansmatta. Sedan va det trädgårn... för vissa

Söndag:
Stress dag, packa,städa,färga hår(som inte ens blev bra) men tack Karin för moraliskt support ;) Träffade fridh på tåget, fruktansvärt flummig bussresa haha! Och som prick över i liten kvällspromme med lina :)

Kan man ju inte vara mer än laddad för morgondagen, lr?

RSS 2.0