Tio-i-topp-to-do-o-want-to-do

1. Lära mig den förbannade melodin - hur svårt kan de va egentligen?
2. Packa inför hemresan wieee :) ♥
3. Städa mitt rum -roligare o komma tbx då juh :P
4. Gå och lägga mig, i need sleep!
5. Ringa alla roliga människor och säga att jag kommer hem
6. Äta massor av kött när ja kommer hem -så sjukt sugen på riktigt meat ;) haha inget måste kanske
7. Sticka min ofärdiga halsduk←
8. Börja träna yoga regelbundet - ohyes
9. Fixa till min sida -den e ju skit tråkig ;)
10. Färga hår?

De största frågorna i livet helt enklet just nu :P haha vad jobbigt allt är. Men nu ska jag nana sov gott!


DANSA salsa :D

Igår kväll när jag satt all by myself i mitt rum och var jättesocial och tittade på film fick jag en sån där fruktansvärd längtan. Jag kollade på Dirty Dancing 2 (massa härlig musik!) Och det kom som en blixt jag vill lära mig dansa salsa, latindanserna och alla de andra 10-danserna som finns. (jag såg nämling "take the lead oxo")

Ok jag är en dansfilmnörd men så är det bara. Så nu värker mina fötter av mina nya karaktärskor som har hela 5 cm klack. (oh yes I'm good) För jag har försökt att dansa som en galning i mitt rum.
Rummet bytheway ser ut som en orkan eftersom jag var tvungen att slänga bort alla grejer från golvet så jag kunde dansa odrentligt. Det jobbiga med alla pardanser är ju just att man behöver en andra halva (damn it!) Vem vill börja dansa pardans vid 20års ålder lixom? Speciellt med någon som inte kan danserna (nog för jag har dansat innan men inga sådana här danser) MEN JA VILL! Deras passion härliga klänningar massa snurrar in och ut, spagat och slit och upp igen. WOW! I love it! Varför kom jag inte på det här tidagare för.... Typ vid 12 års åler kanske så man kunde varit med och tävlat typ nu :P Hahaha åhhhh jag vill...

Och nu är det bara 5 dagar kvar tills jag beger mig hem :) Kan dansa lite salsa hemma istället ;) Mina föräldrar har faktiskt gått en nybörjar kurs ooooooooooo.... ska ni svara då :)'

Egentligen är det massa andra grejer jag egentligen behöver ta tag i, typ färga mitt hår, tvätta alla mnina illaluktande kläder, städa mitt orena rum men nu vill och ska jag bara fortsätta att dansa :)

PS. Please help den otekniska människan med sina problem med att ladda ner musik hur var och när och hur länge håller man på egentligen? haha

puss och kram

Nu e de sluttjafsat!

Den här helgen kommer antagligen inte bli den roligaste för mig. Jag ska testprova att utesluta massa saker jag ska äta (nej, ingen jag-vill-bli-smal-diet) Jag har haft så sjukt ont i magen och vissa andra besvär man kanske inte ska nämna såhär -om ni skulle sitta och äta lr nåt ;)

Så helt plötsligt ska man äta vitt bröd, kokt potatis och ägg men inga grönsaker lr frukt? Jag tycker det verkar skumt, men om de funkar så e jag helnöjd! Typiskt om man skulle gått och blivit allergisk mot typ mjölk eller nåt, no fun... Men det är det som jag inte riktigt fattar, jag ska ju ta bort så sjukt mkt grejer, hur vet jag då vad som jag inte tål eller som min mage inte pallar? :S Det blev väldigt förvirrande för mig men men de va ju bara telrådgivning.

Det va det roligaste föresten! "om du har livshotandebesvär lr behöver akut hjälp tryck 112" A eller hur! Nog att man sätter sig och ringer till någon tryck telefon när man håller på att dö typ... De tyckte jag va lite lagom halvkul/trögt :)

Så ska man bara hålla på och repa krogshow då asså :) Vi har inte så mkt tid kvar nu men väldigt mkt att öva in... Men det blir så bra så, I hope. Jag litar fullt ut på min kapabla klass ;)

Jag har en sådandär bra-att-göra-lista nu till helgen

1. Städa mitt sjukt stökiga rum (golv knappt synbart)
2. Tvätta alla mina kläder
3. Plugga
4.Fixa alla danser o öva sång
5.sticka :)

de borde man ju klara av på en helg, inte de roligaste kanske men fullt nödvändigt

Klartslut från den uppsvällda ballongen

I lööv mitt fluffhår :)

Det är noog det vackraste jag har gjort med mitt hår på länge och jag känner hur jag verkligen vill permanenta mitt hår! Det blev verkligen afrohår när jag gjorde min krull special ;) Man tvinnar håret till en liten kanelbulle och sedan väldigt mkt spray och tuperingskam då blir det inget annat än superduperbra :D Men det sliter ju lite att göra samma procedur all the time så då tyckte jag det var vettigt att köra en permanent istället. Men nog om mitt underbara sockervadd ;)

Igår var lilla familjen (amp-klassen) på wallmans i mamlö och slog runt. ÅH de var såå kul att jag blir glad i hjärtat bara jag tänker på det. Massor med god mat, grillbuffé is the shit! Jag vill också jobba där och ha så roliga arbetsdagar :)
Och självklart var det kareoke i slutet med den oslagbara låten "tomas tycker om amp" haha special made oh yes ;)

Idag har man väl inte utfört mkt vettiga saker. Jag och Pillan va i väg till byn och köpte flötiga pizzor mmm.. och godis såklart :P Sen har man bara degat massa framför tvn... not good funderar på en lite kvällspromenad. Bara det att vissa små flickor vill få ut en och börja festa igen men jag e lite för pank faktsikt. Jag har typ 100 kvar kvar att leva för... not good där med haha varför kan inte jag få vinna på triss? Orättvist! äckligt är va de e!

Och om en vecka kommer jag åka hem till lilla Borås igen! Det va längesedan nu ;) hehe lite familje och vänner tid. Hur mkt kan man hinna med på en vecka? Så tänker jag när man egetligen inte ska göra annat än att öva och nöta inför krogshowen... suck nu e alla hjulen i full gång.

Over n' out!

Instabil :S

Man vaknar på morgonen och det är ngt som inte stämmer. För det första så vaknar man av sig själv INNAN mobilen börjar ringa (det händer aldrig mig) Sedan har man någon äcklig smak i munnen, bläsch!

Jag vill vakna på morgonen och vara så där jätteglad och stabil en gång i veckan iaf. Få lite ordning på min tillvaro kan man få det? Jag känner att det är dags nu och inte flumma så mkt som jag håller på att göra hela tiden.

Ok dödligt allvar är väl inte det optimala men stabil, ordet stabil det gillar jag. Det kan jag leva med om någon skulle beskriva Mig som. :) Men just nu är nog ordet kaos det som passar på mig bäst :( Jag vte inte hur jag lyckas med det slutar bara i katastrof hela tiden, tidsmässigt då.

Det var det där jobbiga ordet planering.... HUR ska man lösa det? Jag e svinduktig på att skriva listor, måla fina tankekartor om hur jag ska lägga upp mitt liv men det slutar alltid med att jag måste slänga dem och göra en nu som jag inte följer och gör en ny.... a ni fattar mönstret.

Help?

Nu ska det snart bli massa krogshow och sånt. Jag är för ofokuserad, vill lixom.... ne jag vet faktiskt inte, mer stabil helt enkelt.

Såhär kommer jag antagligen se ut när jag blivit helt stabil :D haha!


Perssurehandeler :D

Idag hade vi den första av våra 3 föreläsningar om stresshantering. Mogna som vi är hade jag och lina en förkärlek till att översätta vissa ord och meningar till en grym svengelsk version :) Det är så underbart när man tycker att allt är svinkul! haha

Nä men ärligt talat nu kommer den seriösa biten. Vi gjorde ett sånt där stress test hur man kände sig den senaste veckan coh så fick man olika poäng som stod för olika värden om ens välmående. (typ) Det vär 6 olika saker man mätte upp.
1. Anspänning
2.Aggresivitet
3. Vigör
4.Trötthet
5.Deppighet
6.Villrådighet

Vigör är det enda som är positivt. Man kan få -24 till 177 poäng och jag fick 82... över 50 är inte så jättebra. Är man verkligen så stressad och stressar man upp sig själv så himla mkt? Ok jag vet att jag måste vara med på allt och hjälpa till och alltid vara med men att bli stressad av saker man tom tycker är roligt är ju att gå lite för långt.

Vi fick lära oss idag då att stress i stora drag bara är en obalans mellan ens krav och förmåga att prestera. Har vi i dagens samhälle så stora krav? Eller rättare sagt jag då eftersom testet inte stod för alla i samhället utan för min uppfattning. Not ok. Jag fattar bara inte hur man klarar av att inte stressa. Slutar man att bry sig då lr? Jag vet ju att jag får saker gjort, ibland effektivare och ibland börjar jag med en ny sak när jag märker att det inte fungerar. (vilket är ganska osmart) Men om man skulle sluta att ha fullt upp blir man ju rastlös och blir stressad av att inte göra ngt?!
Jag behöver nog ha mina 2 kvarstående föreläsningar för att bli smartare och bli en mindre stressad medmänniska ;)

Good luck :)

RSS 2.0