Lite långsam

Hur lång tid kan det ta att packa en väska egentligen? Det är ju roligt att åka hem men just nu är det fruktansvärt tråkigt att tänka på alla måsten man vill ha med sig hem för det blir så fruktansvärt mkt!

Hade minigenrep idag. Herregud säger jag bara. Vilket "lov" jag kommer att ha massa rep och övn om det ska se någorlunda acceptabelt ut på scen. Men det är skönt att känna att man lever, lr?

Julklapparna är väl typ fixade iaf så man kan ju pusta ut en aning. Men vi kom in på en massa framtidsprat idag och då blir man ju lite till sig på ett obehagligt sett. Jag tror inte jag är en jätteplanerad människa. Måste nog arbeta på den punkten annars kommer det kanske sluta lite sämre än väntat.

Öva öva öva min sång fett störande vet inte ens om jag tycker de ja gör passar till låten... suck!

dags att bli pedant

Project runaway nästa ;)

Det är helt sjukt va bra jag har blivit på att sy, inte för att skryta eller så men faktiskt :) Jag är så nöjd. Typ ritat eget mönster till dileva klänningar, sytt förkläden och haft mig. Och helt plötsligt tror folk att man kan sy när man kan sy rak-söm och vet vad sömnsmån betyder :D

Jag och  Lina ska starta en ny kollektion efter hennes lyckade moulinrouge kjol som vi har sytt idag, ska ta kort på den snart :) Men just nu e ja dötrött för har sytt fram tills nu men det är ju sista rycket nu innan jullov och jag vill kunnar sova gott om nätterna istället för mardrömmar ;)

puss på dig

RSS 2.0