Sö(m)ndag

Så var det dasgs att återgå till vardagen på Orust. Syrran och hennes grabb :P ligger fortfarande och sussar. Men jag får väl sova på bussen. Jag har visserligen druckit kaffe men hur mkt hjälpte det? Not so much.

Mum and dad ska hämta mig i torp :) wii bara 2 timmar med buss denna gången. Och veckan som kommer blir en mördar vecka ur arbetssyfte :P I like my life ;)

Syns bland granarna!

Jag glömde blommorna!

Livet rullar på  i full fart. Redan midsommar avklarat och det blev hemma hos klara, min systers kompis och alla andra och mer josses polare än mina egna men de gick bra ändå. Även fasdt man fick höra "får du verkligen det här för josse" "vet din syrra om att du är här" jaja retningar fick man stå ut med. Och blev även kallad blondinbella under kvällen... Vad hände med mitt riktiga namn tänkte jag. Så visade det sig att johan hade lurat i de skånska besökarna att jag hette bella så var jag ju blond och så blev det ännu ett nytt smeknamn pour moi.

Jag plockade till och med sju sorters blommor igår dock glömde jag att lägga dem under kudden så de blev kvarglömda i trappan. attans! Ingen pince charming i mina drömmar den här gången heller. typiskt

Så nu är jag hemma med josse och jocke och slöar. Ska åka ut till orust i morgon och möta mina päron lite snabbt inna nde återvänder till borås.

Karin(kusin) och anders(farbror) ska fixa lite på klädesholmen, skulle vara kul och åka och hjälpa till men jag vet inte om jag hinner eftersom jga jobbar ganksa mkt nästa vecka. men men kanske, kanske inte

I torsdags firade vi madde lite i gbg. Jag fick även nöjet att träffa frid och simeon :) som var hemma hos carro en sväng innan det bar iväg mot biskopsgården där madde och fredrik nu bor :) Vi hängde där ett tag och sedan åkte vi in till staden ohc gick in på diamond dogs :P haha det var kul och sedan blev det nattamat och hemfärd.

Så efter tvådagars festande är jag nu ganska schleten och ska bara chilla idag :D


Här har vi frid och simeon. simeon har fått jobb! grattis! och båda har fått lägenhet grattis igen!

En liten shtek bild på madde när hon va i småland och fikar på gräddhyllan :)

Så här brukar det bli när jag och frid umgås... haha! tokroligt alltså ( och måns smsar med jonna i bakgrunden som vanligt) ;)

I ett bibliotek...

Nu har jag 16 minuter kvar utav min internet tid här på orusts bibliotek :P Jepps nu har man inte lyxvaran internet hemma inte. Ute i skogen får man nöja sig med pippifåglar och en och annan geting. Men jag ska åka ivåg till göteborg imorgon :) Fira lilla madelene :D Som fyller år idag GRATTIS!GRATTIS!

Iaf om jag har tur hinner jag med allt eftersom jag har en tendens att boka sönder mig. Men jag ska hinna träffa fris över en fika, hem till Carro på lite förfest och träffa Madde någonstans, vet ju inte alls vart vi ska ta vägen imorgon :P

Sedan bli det antagligen hem till Borås eftersom min storasyster ska fylla the big 25! :D många födelsedagar nu på en och samma gång ;) Hon ska ha det hemma hos klara men tydligen så ska folk sova hemma hos oss? Lurt. Men ingen ska få ta min säng muahahhahaha! ( måste ju känna makten)

Ne snart ska jag ta och cykla hem till skogen. Har lite träningsvärk nu faktiskt efter alla dessa mil på cykel. attans ja är otränad! :P Men det blir det ändring på nu i sommar ;)

ut i solskenet med er!

Puss puss

Lite orolig

Idag är det dagen D. Nu flyttar jag ut till Orust for real. Har inte riktigt packat klart än till mina föräldrars förtret men jag är på god väg. Vi ska köra rundor hela dagen idag. Först till Orust sedan till Klädesholmen och träffa lite släkt sedan tillbaka till Orust för att sova :P

Igår blev en lite okontrollerad dag. Jag har ju inte alltid ett så jätteperfekt tidsperspektiv på hur lång tid saker tar. Så jag hann inte riktigt med allt och allt blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det blev ju lyckat ändå.

Jag var och hälsade på hos anna, anton och hos medina (även fast hon redan hade begett sig in i dimman) Men det blev ingen utgång för mig. Får väl spara mig till nästa helg. Det är ju trots allt midsommar. :) Men velig som jag är har jag ju inte bestämt mig för vart jag ska ta vägen. Det är en gåta än så länge :P

Sedan har jag ju inget internet inne i skogen... Ush nu är man sådär i-lands problemig men de är ju så! Man är ju beroende av sitt internet. Får väl sitta och våldgästa everyday at bibblan :P

NU ska jag sätta igång :P
Puss o hej

Nu blev jag orolig för marsha oxo. Läser en massa om att hon ligger på sjukhus i thailand! På hennes semester :S Hoppas allt går bra :( tänker på dig :)

På med mössan!

GRATTIS ANNA!!!!!!!!!!
GRATTIS SANDRA!!!!!!!!!!
GRATTIS MEDINA!!!!!!!!!!!

Ni klarade pärsen, hanterade stressen, satte på er gala-dressen och får sätta på er messen (mössan men de rimmade ju inte) ;)

Ja nu är de studenter som är förväntningsfulla som få. Tyvärr har väl inte borås det vackraste vädret att bjuda på men alla är ju glada på strudenten ändå :D

Åh vad kul det var igår!! Jättemånga gamla goa estetingar var där :) Blev så glad i hjärtat. Vi skojade om att vi får ha en reunion nästa student oxo, och de kommer säkert inte vara förrän nästa år jag träffar vissa utav de små späcktaklen :P
Ikväll förhoppningsvis får jag träffa några utav dem en gång till :D Men nu är det mkt att stå i!

ha de gött!

Lite bråttom

Om 20 minuter ska jag fara iväg till Lysekil. Varför jag sitter här i stället för att klä på mig är ju en gåta. Datorer har nog någon slags dragningskraft...lr nåt.

grillsfest ikväll med gamla esteter! woho trevligt värre :) mer sånt! Hemma hos fellan it is :)

Lidl öppnade i borås igår, precis en gata nedanför mig. Det var årets köer bara för de hade extra pris till tusen haha! Jajemän nu kan man även köpa billigt där men jag gillar netto ;) Alltid nya överaskningar varje vecka :P

Nej på med lite kläder!
toodles!

Tråk, grå, långsamt

Nu är jag sådär hopplöst rastlös igen... Jag vill ju nite vara i borås nu jag vill vara i alla andra säder i hela sverige UTOM borås. Det är jättegrått tråkigt väder, har typ spöregnat hela dagen från och till. Vad kan man förvänta sig från sveriges regnigaste stad? Antagligen inte så mkt.

Sverige fick lite mål mot malta men varför inte ett 5e?? Skulle det var så svårt att pilla in de lilla sista målet. jaja bra knegat grabbar I'm proud.

På fredag tar folk studenten här i borran. Karin lillsyrra anna och daorsas lillsyrra medina och min granne sandra. Hur ska man fördela dagen någorlunda jämt? Blir ju en aningens jobbigt. men roligt oxo snacka nostalgi! men de kommer väl regna så jag vet inte om ja kommer stå nere i stan och kolla dem små lastbilarna köra runt,runt. Jga e lite neggi idag har jag märkt ;)

Jag behöver lite umgänge! känner mig grymt isolerad och vill ha lite sociala människor runt mig :) Själv kan jag sitta i ett hörn o mysa haha! neeeeeeee jag vill!


haha min otroligt snygga klass!! vill ha er nuuu!

här är den lite mer seriösa bilden :) vajert!
 och vi får inte glömma att säga grattis till pillan!! som nu också är en blivande m1:a flicka :) iiiiiiiiiiii! roligt

Dessutom har ju tanja kommit in på någon flashig dansskola utomlands! good for you! you rock and you know it ;)
men när ska ja få tillfälle att träffa dig lr sara :( ja vill ju nu!

imorgon ska jag, sonja och edina på roadtrip upp till lysekil haha! spännande ;) wild and crazy

ha de bra så länge!
pöss från maej :D

Slappnar av = blir sjuk

Det har gått drygt en vecka sedan jag har slutat i lilla markaryd. Nu tror man att man kan slappna av och chilla innan man börja jobba på allvar men vad händer?. jo, för det första får jag bli pappas stand-in städerska på jobbet plus att jag nu vaknade upp helt dunderförkyld. Är de någon där uppe i himlen som vill att jag ska få ett nervöst sammanbrott kanske?

anyways...Lina, jonna och jag ska bo ihop i Bjärnum! Nu är det fixat, igår fick vi en 4:a i huset vid pizzeria laguna :D Två badrum, kök och var sitt rum plus vardagsrum. Kan det bli bättre? NEJ! Ligger bara typ 500 meter från skolan också. Blir så glad i hjärtat. Men den flytten är inte den första.. nej första ska jag packa ihop lite grejer så jag kan flytta ut till orust nu börjar jobba där på allvar nästa vecka. :) mysigt värre.


mitt ute i skogen ligger det. men jag gillart!

Sent igen...

nu sitter man här mitt i natten. hjälper ashna med  hennes arbeten som ska vara klara innan hon slutar skolan. puh! gjort hennes släkttråd och skrivit hennes släkthistoria som börjar med hennes farfarsfar. så nu kan jag nog mer än vad hon kan om hennes släkt :P Men hon ska ju åka ifrån mig imorgon till kurdistan så man får ju ställa upp ;)

Röstat idag! känner hur vuxenpoängen ökade radikalt!

Annars har det väl inte hänt så jättemkt var med min kära mor o far och åkte ut till ett lantcafé i Od som sålde massa böcker. Jag köpte den nya boken som han som har skrivit "den hemlige kocken" har gett ut. Man blir ju så rädd när man läser den men ändå så nyfiken. Visste ni att de tar mycket längre tid för naturen att bryta ner människokroppar för vi har så många konserveringsämnen i oss idag jämförelsevis mot typ 100 år tillbaka. sjukt! men intressant.

måste nog börja bege mig hemmåt strax min säng ropar på mig,
sovgott sötnosar!

Saturdäj

Ikväll blir det nog fotboll med Sonja :) Jag var med den varelsen igår oxo :D mycken roligt hade vi. Skrattar alltid så jag får kramp i magen med den människan, vilket är ett bra betyg :D

Annars har jag inte gjort mycket mer än att filosofera över vart jag ska bo nu i Bjärnum. "dödsstjärnanhuset" har ju ett rum ledigt :P Eller om jag får lov att bo med jonna och lina men då gäller det att vi hitter en najs 4:a till bra pris. Det är ju inga superduper priser i Bjärnum visserligen men man vill ju vara i god tid :)

Har fått en reflexväst av mina föräldrar haha så jag ska synas på orusts vägar när jag tar mig till jobbet. Jomen har ska man bli tränad till sommaren och hösten, 2 mil cykling om dagen :D

jag börjar dessutom få grooov abstinens till sthlm. måååste åka nuuuu. Storstad nuuuu.


Min underbara outfit på avslutningsfesten :)


Utkast: Det har ...

Det har nästan gått en hel vecka sedan vi slutade på amp... Jag orkar inte ens kommentera att det går fort. Man slänger sig in i allt. Och nu den första riktigta "ingenting att göra dagen" är otroligt jobbig. Jag är så otroligt rastlös så att det gör ont i hela kroppen. Jag får typ dåligt samvete för att jag inte gör något vettigt.

Fick mitt brev hem från bjärnum idag :D iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Kan inte tro det, jag ska börja skolan där den 10e augusti :) Det är ju det mest underbara som finns just nu.

Lite bilder från sisa veckan

Frid fyllde 20


En M1:a flicka :D

Jag ska gå bjärnum! jag ska gå bjärnum! Jag ska gå bjärnum!

Wendelsberg och boendetrubbel

I fredags flyttade jag hem till Borås om man nu kan kalla det en riktig flytt. För kl 08.00 åkte jag iväg till Wendelsberg för att gå på audition. "musikdramatik" heter deras linje som är en tvåårig linje då man blir teaterpedagog och showdude ;) Även fast jag var nästintill död gick det ganska bra eftersom jag gick vidare till dagen därpå som är idag alltså. Men vi får se jag får inte reda på det förrän nästa veckan någongång med posten.

Lina,Jonna och susanna som också var där åkte vidare till LInas stuga där jag blev hämtad av min snälle far. Men just när vi skulle åka hem så sa de bara "PANG" och bilen låste sig och tvärstannade. Då hade bromsen typ hakat upp sig. Tänk om någon kört bakom oss! Jag vill inte ens tänka den tanken. Sedan fick jag hämta en granne som hade traktor så jag fick åka med :) (tyckte de va svinroligt) och sedan kom en bärgningsbil som vi fick åka med hem. Så himla typisk tajming.

Och imorgon börjar jag jobba i henån... utan att egentligen veta hur jag ska ta mig till min stuga, om jag kan ta mig dit och om jag ska försöka hitta någon annanstans att bo. klurigt läge :S
gonatt

RSS 2.0